Sidor

25 mars 2009

det börjar närma sig

Idag så har man varit i skolan och gjort klart vårt grupparbete om rehabilitering/habilitering. fy vilket tråkigt ämne.... men man ska kunna det oxå tyvärr. skönt att en bit av den kursen är klar i allafall. ska skriva 2 arbeten till om det.
Sen har det mest packats här hemma utav Rasmus som ska till Marbella och Emil som ska åka på ishockey cup imorgon till Vänersborg. Så denna helgen blir det bara jag och Petter här hemma. Men vi har stora planer på vad som ska hittas på. Fredag blir det nog en runda till Petters favorit tjej Moa och hennes familj. Sen så ska vi måla om sovrummet.
Tänkte måla det i denna färg. Vill även hitta en fin tapet som jag kan göra en fondvägg av. Någon som har något tips vad det kan vara.:)

Sen så ska vi reparera gräsmattan som våra två små gulliga hundar har sprungit upp. och fortsätta vårstäda i trädgården. Och så ska vi mysa i massor. :)

Så kanske man inte saknar Rasmus så mycket. Vi prata om det i går och kom fram till att vi bara har varit i från varandra 4 ggr på 7 år så detta e nyttigt och bra.

Nu kallar sängen för imorgon ska Petter till tandläkaren.. brrrrrrrr

ses snart igen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar